Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media
LJUTITI TRENER

MATJAŽ KEK BIJESAN NAKON DRAME U MILANU 'Ovo više nema veze s nesrećom! Očito da neki igrači više nemaju želje ili nisu spremni dati sve od sebe'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2017. 01:45

U susretu 2. kola D skupine Europske lige Rijeka je na San Siru izgubila od Milana 2-3 primivši treći pogodak u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Milan je do 84. minute imao sigurno vodstvo 2-0, no hrvatski prvak je nevjerojatnom završnicom uspio izjednačiti. Kada se već činilo da će Rijeka izvući bod, Cutrone je donio pobjedu Milanu.

Nakon susreta bijesan je bio trener Rijeke Matjaž Kek.

- Kad propustiš onakve šanse i kad dobiješ ovako naivne golove na ovakvom nivou, možeš samo žaliti ili reći da to više nije slučajno. Neki igrači koji imaju iskustva i koji bi to morali istrpiti izgledaju prestrašeno. Sigurno da smo u prvom poluvremenu i u završnici pokazali da se možemo nositi s ovakvim ekipama, ali nedostaje nam one zadnje želje.

Keka je posebno zasmetao taj pogodak u posljednjim sekundama utakmice.

- Ovakav gol dobiti i to drugi puta protiv ovakvih ekipa, to više nije nesreća. Pad koncentracije? Ma, kakav pad koncentracije! Kad imaš 2:2 u 90. minuti to je samo pitanje sportske želje i inata, opet nam se dogodilo da smo primili gol u nadoknadi, ali idemo dalje. Očito je da neki igrači više ne mogu pratiti taj ritam ili nemaju želje ili nisu spremni dati sve od sebe. Kao da su opterećeni svim drugim stvarima, ali nogomet to ne trpi, može te jednom sreća ne poljubiti, ali ovo više nema vezue s tim.

Linker
18. travanj 2024 20:08