Foto: Goran Mehkek / CROPIX
MAKSIMIRSKI OPROŠTAJ OD PROKLETSTVA

MODRA GROZNICA U ZAGREBU! INTERES ZA POVIJESNU UTAKMICU PREMAŠUJE KAPACITET STADIONA U Dinamu razmišljaju o potezu kakav nije viđen u glavnom gradu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. studeni 2018. 22:30

Dinamo će u četvrtak, 8. studenog, u četvrtom kolu skupine D Europske lige na Maksimiru dočekati Spartak Trnavu, bit će to prilika da Modri pred svojim navijačima konačno ostvare san o europskom proljeću!

Inače, s obzirom na to da je interes za utakmicu sa Spartakom velik i premašuje kapacitet stadiona, u Dinamu ozbiljno razmišljaju o otvaranju fan zone, u kojoj bi tisuće navijača mogle gledati utakmicu na velikom ekranu.

Ona bi bila negdje u krugu stadionu, jedna od mogućih lokacija je i popularni “Pimpek plac”, naravno, taj potez iziskuje dodatne organizacijske zahvate i dozvole, pa o tome više idućih dana, sve će se znati na vrijeme.

Ali vrlo je izvjesno da će i oni navijači koji neće imati sreću doći do ulaznice moći gotovo na licu mjesta čekati Dinamovo europsko proljeće.

PRIOPĆENJE IZ MAKSIMIRA: INFORMACIJE ZA NAVIJAČE

U 4. kolu grupne faze UEFA Europa lige na Maksimiru će snage odmjeriti GNK Dinamo i Spartak Trnava FC, a susret je na rasporedu u četvrtak, 8. studenog, s početkom u 21:00 sati.

Sve navijače pozivamo da ulaznice kupe u pretprodaji kada će cijene ulaznica biti povoljnije od cijene ulaznica na dan utakmice.

Isto tako, preporučamo kupovinu u pretprodaji već od petka, 2.11. kako bi navijači izbjegli očekivanu gužvu na blagajnama neposredno prije utakmice i kako bi prije početka utakmice ušli na stadion.

-----------------------------------------------------------------------------

CIJENE ULAZNICA U PRETPRODAJI (2. - 7.11.)

Tribina istok 50kn

Tribina zapad dolje 70kn

Tribina zapad gore 50kn

Ulaznice za tribinu Jug namijenjene ISKLJUČIVO navijačima gostujućeg kluba nisu u prodaji - prodaja isključivo preko Spartak Trnava FC.

-----------------------------------------------------------------------------

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (8.11.)

Tribina istok 70kn

Tribina zapad dolje 100kn

Tribina zapad gore 70kn

-----------------------------------------------------------------------------

OBAVIJEST - TRIBINA SJEVER

Zbog kazne UEFA-e, za utakmicu Dinamo - Spartak bit će zatvorena tribina Sjever tako da u prodaji neće biti ulaznice za tu tribinu.

Vlasnicima godišnjih ulaznica za sezonu 2018/19. za tribinu SJEVER bit će za ovu utakmicu iznimno omogućen ulaz na prva dva sektora (sektor 1 i sektor 2) tribine ISTOK. Sektori 1 i 2 namijenjeni su za organizirano navijanje. Za ulazak na tribinu vrijede postojeće godišnje ulaznice, ne treba preuzeti posebnu ulaznicu.

GNK Dinamo na vrijeme će obavijestiti navijače o posebnoj regulaciji prometa oko stadiona Maksimir na dan utakmice Dinamo - Spartak Trnava.

Linker
18. travanj 2024 10:31