CROPIX
VELIKA PODRŠKA

NA MAKSIMIRU PONOVNO ATMOSFERA VRIJEDNA JEDNOG EUROPSKOG OKRŠAJA Potvrđene najave i interes navijača, evo koliko se gledatelja očekuje na tribinama

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. rujan 2018. 16:29

Jučer oko 14 sati iz Dinama je stigla informacija da su u pretprodaji za maksimirsku utakmicu Dinama i Fenerbahčea rasprodane ulaznice za tribinu istok, te za zapad dolje. Ostalo je još ulaznica za tribinu sjever dolje i zapad gore.

Dakle, ono što se najavljivalo ovih dana dobiva potvrdu. Za utakmicu Dinama i Fenerbahčea vlada veliko zanimanje navijača, tako da se na maksimirskim tribinama očekuje otprilike oko 22 tisuće gledatelja.

Bilo bi i više da Dinamo nije morao smanjiti kapacitet stadiona za 20 posto, jer kao što znate, UEFA je to tražila zbog sigurnosnih uvjeta.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Akreditiralo se ukupno čak 150 novinara

Osim na tribinama, vladat će gužva i na novinarskim mjestima. Za današnju utakmicu akreditiralo se 150 novinara. Od te brojke njih 30 je iz Turske. Otprilike toliki je bio interes medija za prethodnu maksimirsku europsku utakmicu protiv Young Boysa, u kojoj je Dinamo tražio prolaz u Ligu prvaka.

Linker
19. travanj 2024 10:26