Shaun Botterill/Getty Images
POMIRLJIVI TONOVI

NA TRAVNJAKU JE POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE, NA PRESICI JE BIO PRAVI GOSPODIN Milanov trener sve je iznenadio, Wenger želi izbjeći jednu momčad

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2018. 09:45

Nakon uzvratne utakmice osmine finala Europske lige između Arsenala i Milana na Emiratesu ostali su repovi.

Arsenal je slavio s 3:1 i s ukupnih 5:1 prošao u četvrtfinale, ali glavnu ulogu u Londonu imao je švedski sudac Eriksson.

Dojam je da je u dva navrata teško oštetio Milan. Prvi put dosudivši kazneni udarac za Arsenal nakon sumnjivog prekršaja na Dannyju Welbecku, a potom nedosudivši kazneni udarac za Milan nakon očitog igranja rukom Caluma Chambersa u kaznenom prostoru.

"Ponosan sam na svoje momke, prolaz dalje smo izgubili na San Siru. Ono što me ljuti je što smo odustali nakon zaostatka 1:2 i primili treći gol. O sucima ne želim pričati jer oni mogu griješiti kao i igrači. Ja sam ponosan na svoje igrače. Ne želim slušati nikakve alibije. Ovo je mlada momčad i može doseći razinu na kojoj je Arsenal sada. Oni su iskusniji i napadački raznovrsniji", komentirao je Gattuso nakon susreta.

Tijekom susreta Gattuso je potpuno izgubio živce, urlao je prema sucima pri odlasku na poluvrijeme na odmor, ali zato je nakon susreta bio pravi gospodin.

S druge strane, Arsenalov trener Arsene Wenger kaže da nije vidio spornu situaciju kod prekršaja na Welbecku.

"Kada pogledam penal dat ću vam iskren odgovor. Ne želim optužiti Welbecka za simulaciju prije nego li pogledam situaciju. Momčad je dobbro reagirala iako smo u prvom dijelu igrali previše povučeno. Ali bila je to teška utakmica i na kraju smo pobijedili", rekao je Wenger.

Upitan za ždrijeb četvrtfinala Europske lige Wenger je rekao da želi izbjeći samo jednu momčad.

"Željeli bismo svakako izbjeći Atletico Madrid, ali vidjet ćemo. Nemamo utjecaja nad time", zaključio je Francuz.

Linker
25. travanj 2024 09:31