Screenshot: Twitter
ZNAKOVITA IZJAVA

NAJBOLJI IGRAČ CHELSEAJA IZMEĐU REDAKA POTVRDIO NAJGORE STRAHOVE NAVIJAČA Nakon odlučujućeg jedanaesterca i velikog slavlja upitan škakljivo pitanje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2019. 09:50

Španjolska Marca jučer je lansirala vijest da je Real Madrid nadomak dovršenja dva zasebna transfera, onog dolaznog Edena Hazarda iz Chelseaja i odlaznog, Matea Kovačića u Chelsea.

Belgijski veznjak Chelseaja navodno je već dogovorio uvjete posla sa Realom i trebao bi to biti najskuplji transfer u povijesti Real Madrida težak više od 100 milijuna eura. Na klubovima je navodno preostalo da se dogovore oko točne visine odštete, a nakon sinoćnje uzvratne polufinalne utakmice Europske lige i drame jedanaesteraca protiv Eintrachta na tu se temu oglasio i sam Hazard, inače strijelac odlučujućeg jedanaesterca za 'Bluese'.

Upitan hoće li finale Europske lige protiv Arsenala u Bakuu 29. svibnja biti njegova posljednja utakmica u dresu Chelseaja, Hazard je dao znakovitu izjavu, koja sugerira da je zaista na izlaznim vratima Stamford Bridgea.

"Ne razmišljam o tome. Samo razmišljam o tome da nešto osvojim s ovim klubom. Ako će to biti moja posljednja utakmica, pokušat ću dati sve od sebe. Ni sam jopš ne znam u svojoj glavi, razmišljam o pobjeđivanju utakmica i to je to", rekao je Hazard.

Belgijski veznjak, kojem ugovor sa Chelseajem istječe sljedećeg ljeta, dakle nije decidirano rekao da odlazi, ali svjetski mediji njegovu su izjavu između redaka protumačili na taj način.

Onda se Hazard osvrnuo na samu utakmicu u kojoj je junak Chelseaja bio vratar Kepa Arrizabalga s dva obranjena jedanaesterca.

"Sada sam sretan. Zabio sam, pobijedili smo, dečki su sretni i navijači su sretni. Ali ovo još nije gotovo. Nismo odigrali sjajnu utakmicu, ali pobijedili smo i idemo u Baku pokušati osvojiti trofej", dodao je 28-godišnji Hazard koji je u Chelsea stigao iz Lillea uz odštetu od nekih 36 milijuna eura.

Linker
18. travanj 2024 17:49