Foto: Goran Mehkek / CROPIX
OGLASIO SE I BJELICA

NAKON RUŠENJA ANDERLECHTA DINAMOVCI SU SE VRATILI U ZAGREB Jedan od igrača otkrio kako se proslavila pobjeda: 'Pivo, dva, pa na spavanje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2018. 15:37

Nakon 2:0 pobjede protiv Anderlechta u Bruxellesu nogometaši Dinama vratili su se danas u Zagreb.

Avion s igračima Modrih sletio je u Zračnu luku Franjo Tuđman sletio je malo prije podneva, a novinarima se obratio Nenad Bjelica.

"Ovo je bio drugi korak prema cilju. Imamo još četiri koraka i nadam se da će i sljedeći biti uspješan", rekao je Bjelica. Nakon maksimalnih 6 bodova u prve dvije utakmice san o europskom proljeću čini se dostižnim, a Dinamov trener pojasnio je da nije zabranio igračima da o tome pričaju.

"Trebao bih vama zabraniti, medijima. Mi ne pričamo o tome. Mi pričamo o Rudešu sada, pa sljedećoj utakmici, pa ćemo pričati o Spartaku i tako. Čvrsto smo na zemlji i tako će ostati do daljnjega. Idemo utakmicu po utakmicu, a uvijek želimo maksimum. Dinamo dobro igra zato jer na terenu ima 11 igrača koji se bore kao lavovi i daju sve za momčad", zaključio je Dinamov trener.

Petar Stojanović kratko je otkrio kako su on i suigrači proslavili trijumf protiv belgijskog velikana: "Svatko je mogao popiti pivo, dva, pa na spavanje".

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 06:10