Boris Kovacev / CROPIX
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

NAKON VELIKE POBJEDE PROTIV UGLEDNOG SUPARNIKA OGLASILI SU SE SVI DINAMOVI STRIJELCI Junak Modrih oduševio izjavom: 'Ispričavam se navijačima'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. rujan 2018. 01:18

Dinamo je na premijeri ovogodišnje Europske lige oduševio protiv velikog Fenerbahčea i s velikih 4:1 nadvisio slavni turski klub. Već dugo nismo gledali ovako dobar Dinamo u europskim natjecanjima. Dinamovci su nadigrali Fenerbahče u gotovo svim segmentima, dominirali su cijelom utakmicom i potpuno zasluženo osvojili prva tri boda u skupini D.

"Bila je ovo stvarno dobra utakmica, nisam očekivao ovako dobar rezultat iako smo znali da imamo velike šanse. Bili smo bolji i zasluženo smo pobijedili", komentirao je Dinamov junak Izet Hajrović, strijelac dvaju golova.

"Odličan je ovo početak, imamo sva tri boda, ali sad se moramo okrenuti domaćoj ligi... možemo biti zadovoljni kako smo odigrali i moramo nastaviti ovako", dodao je bosanski veznjak koji je upitan je li ova visoka pobjeda znak da Dinamo može napraviti velik rezultatu Europi ove sezone.

"Mislim da je rano govoriti o europskoj jeseni, mi uvijek želimo pobijediti i naš je cilj nastaviti pobjeđivati. Hvala svim navijačima i ispričavam se ako ih nisam pozdravio dok sam izlazio. Hvala im puno na ovakvoj podršci!", zaključio je Hajrović.

Na njegovu izjavu nadovezao se i Dani Olmo.

"Imali smo puno motivacije, prva utakmica u Europi nakon godine dana. To se pogotovo vidjelo u prvome poluvremenu. Mogli smo zabiti još pogodaka, ne samo četiri, pa da ljudi uživaju. Ali mislim da su uživali i ovako. Mi vjerujemo u sebe i smatram da ćemo biti u Europi i dalje", zaključio je Olmo.

Oglasio se i strijelac prvog Dinamovog gola Ivan Šunjić.

"Znali smo da će biti teško, Fener je uvijek Fener iako su u krizi. Znali smo da moramo krenuti agresivno i to se isplatilo. Mislim da smo zasluženo pobijedili, mogli smo zabiti i više, ali nećemo biti nezahvalni, imamo tri boda. Anderlecht će biti zahtjevan, ali idemo utakmicu po utakmicu, znamo da je skupina teška, ali vjerujem da možemo prezimiti u Europi", zaklučio je Šunjić.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 00:17