REUTERS
ULAGANJA U MOMČAD

OGROMNA RAZLIKA JE I U 'NULAMA' Gledamo li milijune eura potrošene na pojačanja Milan i Rijeka na Rujevici igraju u omjeru od čak 230:1!

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 07. prosinac 2017. 19:10

Novi je vlasnik Milana Li Yonghong s kineskim suradnicima ovog ljeta dobrano otvorio novčanik. Točnije, prema izjavi Marca Fassonea, Milan je proteklog ljeta potrošio više od 230 milijuna eura.

Recimo, za igrače koji nisu u prvom planu (Silva, Conti, Calhanoglu) ukupno su platili 82 milijuna eura! Za kapetana Bonuccija istresli su 42 milijuna, za Musacchija 18, kao i za Rodrigueza, za Bigliju samo milijun manje... Nikola Kalinić trenutno je plaćen “samo” pet milijuna eura, ali idućeg ljeta Fiorentini moraju dati još 20, kao i 5,5 Sunderlandu za Borinija. Slična je situacija s Kessiejem...

Rijeka? Platila je 400-tinjak tisuća Laziju za Eleza, slično toliko proslijedili su u Koprivnicu za Hebera. Puljić je, tehnički, na posudbi, no Inter je na njemu sigurno zaradio više nego Crotone na Acostyju ili Rapid na Jeliću. Što će biti s Pavičićem, pokazat će zima, ali večeras na Rujevici igraju momčadi u omjeru 230:1. U milijunima eura, dakako.

Linker
16. travanj 2024 09:01