CROPIX
IZ SVLAČIONICE

OVAKVO VESELJE DINAMOVIH NOGOMETAŠA SE NE PAMTI, POSEBNO IH ODUŠEVIO HUK S TRIBINA Ovo su veliki dani za nas! S ovim navijačima možemo na kraj svijeta

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. veljača 2019. 09:32

Radost i ogromno veselje vladalo je među Dinamovim igračima nakon utakmice. Odmah nakon što su pozdravili tribine i uživali skupa sa svojim navijačima plavi dečki letjeli su u studio Arene koja je prenosila utakmicu, zalijevali su sve oko sebe i svog trenera Bjelicu. Ne možemo se sjetiti takvog velikog veselja Modrih.

Svi su bili apsolutno oduševljeni velikim dostignućem i fantastičnom podrškom koja im se pružala s tribina. ​Hrvatski reprezentativac Dominik Livaković završio je utakmicu prazne mreže.

- S ovim navijačima možemo na kraj svijeta! Bili su zaista fantastični, bio je užitak igrati pred njima. Inače, moram reći da nas je malo motivirala izjava iz Češke, a koja je kazivala da je naša obrana njihova šansa. Mi smo im pokazali da nije tako i uvjerljivo ih pobijedili. Ne znam, zaista naježio sam se kada sam čuo onaj huk s tribina, onu podršku naših navijača. Eto, u ovim trenucima slavlja želio bih da nas navijači podrže u nedjelju kada nam u goste dolazi Osijek. Ovo su veliki dani za nas, i neka se nastave u istom ritmu - kazao je Livaković.

Mladi Nikola Moro kazao je da je Dinamo odigrao fantastičnu utakmicu.

- Od prve minute smo pokazali što želimo i da smo gazde na terenu. Uz pomoć naših navijača bilo je prekrasno igrati. Bili smo mirni a u isto vrijeme i agresivni, to smo apsolutno savršeno radili i na kraju smo zasluženo dobili. Inače, ovo mi je prvi puta da sam igrao pred rasprodanim Maksimirom - pričao je Moro.

Linker
19. travanj 2024 20:16