CROPIX
ZA SVAKU POHVALU

PORTUGALCI KOJI SU IGRALI U DINAMU PRIREDILI LIJEPU GESTU MODRIMA Pokazali kako im je klub prirastao srcu i da ga još nisu zaboravili

Goncalo i Tonel posjetili dinamovce u hotelu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. ožujak 2019. 15:12

Portugalci koji su igrali u Dinamu nisu zaboravili svoje bivše kolege. U lisabonskom hotelu u kojem se bili smješteni Modri pojavili su se Goncalo i Tonel. Nisu došli samo pozdraviti, nego su se dosta dugo zadržali u druženju s plavim dečkima.

Goncalo, koji izgledom definitivno podsjeća na pjevača Dražena Zečića, bio je u plavoj svlačionici tri godine, a trenutačno igra u Estorilu. Goncalo se posebno zadržao u razgovoru s Danijem Olmom, na kraju se dvojac fotografirao za uspomenu.

Zagreb, 141214.
Stadion Maksimir.
1. MAXtv liga.
Utakmica GNK Dinamo protiv NK Slaven Belupo.
Na fotografiji: Goncalo Santos (23, Dinamo).
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / CROPIX / CROPIX

Tonel je pak u modrom klubu proveo dvije i pol godine, jedan je od onih stranaca koji je ostavio dubok trag, svima u klubu i navijačima ostao je u lijepom sjećanju.

Srdjan Vrancic / CROPIX

Popričao je Tonel s gotovo svima u plavoj delegaciji, nešto duže s Marijom Šitumom, te s Dinamovim liječnikom Ivicom Smodekom i fizioterapeutom Marijom Rubinićom. Bila je baš lijepa gesta bivših igrača Dinama kojom su pokazali kako im je ZG klub prirastao srcu, te da ga nakon proteka godina nisu zaboravili.

Linker
22. travanj 2024 18:46