CROPIX, sn ilustracija

OSVRT MAĐARSKIH MEDIJA

'PREGAZILI SU NAS! OVO JE SRAMOTA, BOLJET ĆE NAS JOŠ DUGO' Mađari ne mogu doći sebi nakon večeri iz noćne more koju im je priuštio Dinamo

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.08.2019. u 08:48

 • Hrvatska opet slavi veliki nogometni uspjeh. Iako bi on, ruku na srce, objektivno za dva tjedna mogao postati još većim, plasman Dinama u playoff-rundu kvalifikacija za Ligu prvaka znači da je naš klupski nogomet opet osigurao mjesto za jednog predstavnika u grupnoj fazi nekog kontinentalnog natjecanja.

  Dok su hrvatski mediji slavodobitno ispratili senzacionalnu predstavu orkestra pod ravnanjem Nenada Bjelice, očekivano je potpuno suprotno raspoloženje prisutno u medijima naših sjevernih susjeda.

  Otkrivaju Mađari da će ih ovaj poraz boljeti jako, ali da će nakon nekog vremena ipak morati zarasti. Kapetan Ferencvarosa priznao je da je nastup u uzvratu protiv zagrebačkog sastava bio sramotan, a prevladavaju naslovi koji pozivaju na buđenje u nastojanju da se Ferencvaros ipak plasira u grupnu fazu Europske lige.

   

  - Ovo je sramota koja će nas jako boljeti, ali proći će... - izjava je kapetana Ferencvarosa, Gerga Lovrencsicsa za csakfoci.hu.

  - Pregazili su nas - piše Index.hu

  - Samo su navijači bili na razini zadatka utakmice - stoji u naslovu na portalu Nemzeti Sport.

  Iz drugih medija