REUTERS
NIŠTA OD EUROPSKOG PROLJEĆA

RIJEČANI UTUČENI NAKON 2:2 U ATENI 'Nevjerojatno! Ponovno taj glupi gol, a kasnije smo se potrošili! Protiv Milana se želimo časno oprostiti!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2017. 00:59

Nogometaši Rijeke odigrali su odličnih 45 minuta u Ateni, a onda prosuli 2:0 te se s 2:2 oprostili od Europe.

"Velika šteta jer smo u prvom poluvremenu mogli imati i 4:0, a na kraju smo u drugom poluvremenu jedva izvukli neriješeno. Nismo uspjeli pobijediti, ali mislim da smo pokazali pravo lice Rijeke", rekao je Mario Gavranović pa dodao:

"Nevjerojatno, u 46. minuti imamo aut i umjesto da nabijemo loptu naprijed, mi ju izgubimo i dovedemo se u situaciju da primimo glupi gol. Htjeli smo nastaviti u drugom poulvremenu, ali nismo uspjeli držati taj visoki presing. Nakon prvog poluvremena plan je bio da nastavimo raditi pritisak na njihovim igračima i da im ne damo da centriraju, ali puno smo se potrošili i eto... Međutim, imamo još Milan i želimo pred domaćom publikom pokazati pravo lice Rijeke i nadamo se da možemo izvući pravi rezultat", rekao je Gavranović na koga se nadovezao i Filip Bradarić:

"Krenuli smo fantastično i imali smo još dvije šanse za zabiti, a onda se desi nešto što se ne bi smjelo događati momčadi koja igra u Europi. Znali smo da će oni krenuti oštro u nastavku. Malo smo se istrošili i na kraju smo eto spašavali remi. Rijeka je u Europi ove sezone imala i uspona i padova. Bilo je situacija kada smo igrali fantastično, ali i onih koji su bili dosta loši. Sada imamo još jednu utakmicu pa neka bude spektakl za navijače. Mi ćemo ići na pobjedu jer nemamo što za izgubiti."

Marko Vešović je samo kratko poručio.

"Odigrat ćemo zadnju utakmicu za gušt navijača. Protiv Milana ćemo se oprostiti na častan način."

Linker
23. travanj 2024 09:40