Rijeka, 021117.
Stadion Rujevica. Nogometna utakmica, HNK Rijeka - AK Austria Wien, 4 kolo skupina D, Europska Liga. Na fotografiji: Matjaz Kek, trener Rijeke.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

KEKOVA REAKCIJA

RIJEKIN TRENER BRUTALNO ISKREN NAKON TEŠKOG PORAZA 'U Europi se ne možeš ovako ponašati. Izuzetno je bolno izgubiti ovako...ja sam odgovoran'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 02.11.2017. u 21:22

 • Iza nogometaša Rijeke je treći uzastopni poraz. Nakon Osijeka i Dinama u Prvoj HNL Rijeku je pobijedila i Austria s 4:1 na Rujevici u sklopu 4. kola skupine D Europske lige.

  Nakon susreta za kamere HTV-a svoj je osvrt dao Rijekin trener Matjaž Kek.

  "Toliko je bilo vidljivo sve na terenu, da poslije ovakve predstave moram čestitati Austriji. Žao mi je navijača, ali sve skupa je bilo premalo i preslabo", rekao je Rijekin trener.

  Gdje je nestala igra Rijeke?

   

  "Toliko poraza utječe na samopouzdanje. U Europi se ne možeš ovako ponašati. Izuzetno je bolno izgubiti kod kuće na ovakav način. Ali Rijeka sada je u jednoj dubokoj krizi i potrebne su nam duboke analize i razgovori. Igrači su htjeli, ali skupilo se previše nervoze".

   

  Potom je Kek komentirao i svoj odabir igrača.

  "Mislim da od početka nisam dobro odabrao. Heber nije pokazao što sam očekivao, ali ne bi bilo korektno da izvlačim pojedinačna imena. Još jednom se ispričavam navijačima koji su nas fantastično bodrili. Potrebna nam je jedna trezvena analiza i pravi potezi. Bit će nam jako teško zbog gustog rasporeda".

   

  Rijekin trener ne bježi od odgovornosti.

  "Ja sam odgovoran za sve, i to sam već nakon Osijeka rekao. Sezona je još duga i treba igrače smiriti i vratiti im samopouzdanje. Kvaliteta ovdje postoji, ali to nije Rijeka kakvu želim".