Foto: Matija Djanesic / CROPIX
IZJAVE TRENERA

RIJEKIN TRENER NAKON TEŠKOG GOSTOVANJA ISTAKNUO 'Morali smo i prije zabiti, a rekao sam vam da Norvežani nisu za podcjenjivati'

Nakon Rijekinog 1:1 remija na gostovanju kod Sarpsborga u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige oglasili su se trener Matjaž Kek i Domagoj Pavičić
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 10. kolovoz 2018. 01:47

Riječani su na kraju mogli biti zadovoljni remijem s postignutim pogotkom s kojim se vraćaju na Rujevicu. Dakako, isključivo zbog tog pogotka postignutog na strani, uvjerili su se Riječani i u pozitivnom (Salzburg) i u negativnom (Basakšehir) smislu koliko može značiti.

- Očekivano teška utakmica. Mi smo već prije morali postići pogodak iz svih tih prilika koje smo imali. Nezgodna su momčad sa svim tim loptama koje lete u 16 metara, tamo u jednom duelu smo i dobili pogodak. Na kraju smo postigli i izuzetno dobar gol, gol koji vrijedi, ali ja sam vam rekao da je ovo momčad koja nije za podcjenjivati i to su Norvežani pokazali - rekao je riječki strateg Matjaž Kek nakon utakmice poslije koje su njegovi igrači bili - na treningu.

Budući da je povratak predviđen za petak, dio rekuperacije odrađen je odmah nakon utakmice u Sarpsborgu gdje je 90 minuta, brojnim prilikama Rijeke unatoč, pokazalo da Bijelima ipak nedostaje ponešto kvalitete u pojedinim ulogama.

- Teška utakmica, znali smo da će se domaćin tako postaviti, radili su nam probleme iz prekida i auta, dok drugo nisu ništa konkretno napravili. Mi smo imali četiri ili pet 'mrtvih' šansi, nismo zabili, pa smo se na kraju morali vaditi. Hvala navijačima, koji su nam dali vjetar u leđa kada je trebalo, očekujemo da će biti tako i u nedjelju protiv Hajduka - poručio je Domagoj Pavičić.

Linker
19. travanj 2024 10:11