Foto: Boris Kovacev / CROPIX
ZVONIO MU TELEFON

ROBERT PROSINEČKI OSTAO IZNENAĐEN PITANJEM O DINAMOVOM JUNAKU KOJI JE NOMINIRAN ZA IGRAČA KOLA EL 'Zaista ne razumijem zašto ga trebam kontaktirati?'

Prema odabiru UEFA-e Dinamov nogometaš Izet Hajrović nalazi se u konkurenciji za najboljeg igrača 1. kola Europske lige. Konkurenti su mu Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal), Ever Banega (Sevilla) i Kai Havertz (Bayer Leverkusen).
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. rujan 2018. 16:21

Hajrović je impresionirao sinoćnjom izvedbom protiv Fenerbahčea u Zagrebu u 1. kolu Europske lige.

Dinamov as zabio je dva gola na startu natjecanja u skupini D u visokoj 4:1 pobjedi, a odmah je uslijedilo i priznanje UEFA-e i nominacija.

Nadalje, Hajrovića je UEFA izabrala u idealnu momčad 1. kola Europske lige, zajedno uz Scherbetskija, Lustiga, Martynovicha, Roca, Maehlea, Havertza, Banegu, Rafinhu, Aubameyanga i Ben Yeddera.

Isto tako, u medijima susjedske Bosne i Hercegovine postavilo se pitanje hoće li biti na spisku BiH izbornika Roberta Prosinečkog za nadolazeće utakmice protiv Sjeverne Irske i Turske.

BELFAST, NORTHERN IRELAND - SEPTEMBER 08: Bosnia-Herzegovina manager Robert Prosinecki during the UEFA Nations League B group three match between Northern Ireland and Bosnia-Herzegovina at Windsor Park on September 8, 2018 in Belfast, Northern Ireland. (Photo by Charles McQuillan/Getty Images)
Charles McQuillan/Getty Images

"Evidentno je da je Hajrović briljirao. Ali, nije samo Hajrović igrao dobro već i Gojak. On je također bio sjajan", rekao je Prosinečki za sportsport.ba, dodavši kako pomno prati igre nove Dinamove zvijezde koja je nakon utakmice protiv Fenerbahčea potvrdila kako ga Prosinečki nije kontaktirao.

"Ne razumijem zašto trebam kontaktirati igrača? Da mu kažem da je igrao dobro? Zaista to ne razumijem...Ja ću uskoro praviti popis, a hoće li on biti na njemu zavisi od njega. Ako bude nastavio ovako igrati, sigurno će biti pozvan. Otpao je jer dugo nije igrao u Werderu, imao je i problema sa ozljedama", dodao je hrvatski stručnjak na izborničkoj klupi BiH.

Zagreb, 200918.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 1. kola Europske lige, skupina D,
GNK Dinamo - Fenerbahce S.K. 
Na fotografiji: Izet Hajrovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 21:45