Foto: Damir Krajac / CROPIX
NIJE MU BAŠ 'SJELO'

U DINAMO STIŽU BROJNE ČESTITKE, ALI SAMO SU DVA HRVATSKA PRVOLIGAŠA ČESTITALA JAVNO Igraču šampionske generacije se gesta bivšeg kluba nije svidjela

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2018. 12:43

U Dinamu slave prvo europsko proljeće nakon davne 1970. godine.

Hrvatskom prvaku skidanje 'prokletstva' omogućila je i matematički 3:1 pobjeda protiv Spartaka iz Trnave na ispunjenom Maksimiru.

Zanimljivo je kako su od hrvatskih prvoligaških klubova putem društvenih mreža Dinamu na povijesnom uspjehu čestitali tek Rijeka, i Gorica, a oglasio se i HNS. Iz samog kluba neslužbeno doznajemo da su stigle brojne čestitke, ali ne znamo točno čije.

"HNK Rijeka čestita GNK Dinamu na pobjedi protiv Spartaka iz Trnave i plasmanu u 1/16 finala Europske lige", stoji u Rijekinom priopćenju.

Čestitka Rijeke nije najbolje sjela jednom bivšem igraču kluba, Stefanu Ristovskom, aktualnom članu lisabonskog Sportinga a nekadašnjem članu šampionske generacije kluba s Rujevice.

'I oni bi vama čestitali...', napisao je makedonski branič, prenosi Novi list, te dobio podršku Rijekinih navijača koji se ne slažu s ovakvom gestom kluba.

Rijeka, 171216. 
Stadion na Rujevici.
Nogometna utakmica 20. kola MAXtv Prva liga izmedju HNK Rijeka i NK Istra 1961.
Na fotografiji: Stefan Ristovski.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
16. travanj 2024 00:57