GLASGOW, SCOTLAND - JULY 12: Steven Gerrard manager of Rangers looks on during the UEFA Europa League Qualifying Round match between Rangers and Shkupi at Ibrox Stadium on July 12, 2018 in Glasgow, Scotland. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)
Jan Kruger/Getty Images

2. PRETKOLO EUROPSKE LIGE

SLAVNI MENADŽER RANGERSA STEVEN GERRARD OKREĆE SE SLAVONCIMA 'Osijek će za nas svakako biti teži i zahtjevniji suparnik od Makedonaca'

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 21.07.2018. u 14:10

  • Za razliku od prošle sezone kad ih je u prvom europskom pretkolu izbacio Progres Niederkorn iz Luksemburga, Glasgow Rangersi ovaj su put bez problema prošli prepreku zvanu Shkupi. Prošlog tjedna na Ibroxu je bilo 2:0 za momčad Stevena Gerrarda, a u uzvrat u Skoplju odigran u utorak završio je bez pogodaka.

    Gerrard je bio zadovoljan što mu je momčad u obje europske utakmice zadržala čistu mrežu, ali svjestan je stvari koje nisu bile idealne.

    - Moramo ići od utakmice do utakmice i nastojati biti bolji. Drago mi je da imamo bazu na kojoj se možemo dalje izgrađivati. Oduševljen sam što opet nismo primili pogodak, ali protiv boljih suparnika trebat ćemo igrače koji će u suparničkoj trećini odigrati na vrhunskoj razini. A bez ikakve dvojbe, u sljedećem kolu bit će to stepenica više kad je u pitanju suparnik. Iz mog iskustva u europskom nogometu, znam da je svaka sljedeća prepreka uvijek teža od prethodne. Osijek će za nas svakako biti teži i zahtjevniji suparnik od Makedonaca.

    Iz drugih medija