CROPIX
ISPOD PRAVE RAZINE

ŠTO SE DOGAĐA S VELIKIM DINAMOVIM TALENTOM? Ekspresno izletio iz igre ispraćen zvižducima, a objašnjenje je samo potaknulo nova pitanja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2017. 01:06

Bez El Arabija Hilala Soudanija i kapetana Domagoja Antolića, ali i Danija Olma koji nije igrao zbog crvenog kartona. Nikola Moro je bio načet, Tongo Doumbia još nije potpuno spreman, a Ante Ćorić je gotovo tjedan dana bio izvan pogona. Puno je tu bilo dvojbi za Dinamova trenera Marija Cvitanovića, na kraju se odlučio za - sve njih.

Zaigrali su i Moro i Ćorić, a prvi put od početka susreta vidjeli smo Doumbiju.

No, nije se to sve skupa pokazalo dobrim, Ćorić je bio ispod očekivane razine, izišao je iz igre već u 36. minuti, uz zvižduke. Doista to nije bila njegova večer, ali ima barem taj mali alibi da nije bio spreman.

Cvitanović je tražio svježijeg i agresivnijeg igrača, tako je na poluvremenu rekao njegov pomoćnik Ivo Milić, a šansu je u to ime dobio Domagoj Pavičić, koji je veliki dio ove sezone potpuno u drugom planu, često samo na tribini.

Opet je na startu utakmice Fernandes krenuo na Soudanijevoj desnoj strani, lijevo je bio Gojak, u špici Hodžić ponovno ispred Henriqueza. Nije štimalo, nijedna od tih pretumbacija nije dala rezultat, Modri su više bili opasni po sebe nego po protivnika.

Linker
18. travanj 2024 16:51