Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

GLAVNI AKTER

SVI SE NADAJU DA SE NAJGORE IPAK NEĆE DOGODITI Dinamo u najvažnijim europskim utakmicama ostaje bez najboljeg igrača i vječnog spasitelja!?

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 14.08.2017. u 23:13

 • Propustio je Soudani dvoboj na Rujevici zbog problema s aduktorom, kao i Ćorić. Prema informacija koje su iz Dinama “pustili” uoči samog derbija, Soudani nije upitan za utakmicu sa Skënderbeuom, štoviše, zbog nje su ga i poštedjeli susreta u Rijeci.

  Međutim, u “mix zoni” nakon utakmice, onako između redaka, čuli smo da možda i nije tako sigurno da će Soudani igrati u četvrtak. Na Rujevici se vidjelo da Dinamo može i bez njega, da Mario Cvitanović ima adute za pobjedu i protiv najvećih suparnika, ali svejedno bi Soudani dobro došao u ovakvom meču.

  Pogotovo jer je baš on prije dvije godine bio jedan od najzaslužnijih za Dinamovih ukupnih 6:2 iz dva susreta sa Skënderbeuom.

   

  Naslovna uloga

  U Albaniji je zabio izjednačujući pogodak, a u Zagrebu prvi i četvrti. Počeo i završio priču oko Dinamova ulaska u Ligu prvaka. Kad se sjetimo i da je i lani baš on onim golom u Salzburgu donio još jednu Ligu prvaka u Zagreb, onda je jasno koliko je važna njegova uloga u ovakvim utakmicama.

  No, ne radimo račun bez krčmara, do utakmice su još tri dana, vikend je bio slobodan i tek danas ili sutra moći ćemo čuti neku novost oko Soudanija, ostalo su dotad sve nagađanja.

  Možda na kraju Alžirac ipak bude u redu, sasvim spreman za još jedno rušenje Skënderbeua.

  Iz drugih medija