Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
NE ŽELI NIŠTA RISKIRATI

TRENER DINAMA UOČI OKRŠAJA PROTIV ALBANACA POTVRDIO NAJGORE STRAHOVE NAVIJAČA I OTKRIO ŠTO GA JE RAZLJUTILO 'To nije sportski ni normalno...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. kolovoz 2017. 17:01

Dan uoči prve utakmice playoffa Europske lige između Dinama i Skënderbeua na Maksimiru Modri su održali službenu presicu.

Pored trenera Marija Cvitanovića na istoj se pojavio Junior Fernandes.

Ono što je vjerojatno najviše zanimalo navijače Modrih bila je situacija oko Soudanijem koji ima problema s aduktorom.

"Oslabljeni smo za Soudanija, bio je najavljen na press-konferenciji, ali sutra zbog problema s aduktorom neće igrati. Nikakav rizik ne dolazi u obzir, svaki igrač nam je prevažan. Baš svatko tko istrči na teren mora biti 100 posto spreman i zdrav", rekao je Cvitanović.

"Čeka nas teška utakmica, ali pripremali smo se žestoko da damo sve od sebe i pobijedimo", rekao je Junior Fernandes , najbolji Dinamov strijelac ove sezone sa četiri pogotka u sedam nastupa.

Kad nema Soudanija, sve oči bit će uprte u Fernandesa.

"Da, velik nam je nedostatak njegovo neigranje, ali imamo još igrača. Ne osjećam neki pritisak, jer na terenu nas je 11".

Trenera Dinama razljutilo je medijsko podcjenjivanje Skënderbeua.

"Razljutile su me opaske nakon ždrijeba da mi prolazimo, jer oni, kao, nemaju pojma. To nije sportski, to nije normalno. Skënderbeu je momčad koja zaslužuje respekt, koja ima automatizme, dobre pojedince i momčad, koja igra tehnički dobar nogomet. Neće biti lagana utakmica, no vjerujem u nas, u svoje dečke i želim da napravimo sve da razveselimo naše navijače", objasnio je Cvitanović, koji pak sastav nije želio otkriti.

"Nikada nisam rekao sastav koji će zaigrati, neću ni danas".

Linker
17. travanj 2024 00:13