Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
TRESE MU SE KLUPA

TRENER FENERBAHČEA BIO JE POTPUNO UTUČEN, A UBUDUĆE ĆE IZBJEGAVATI HRVATSKU Pošteno čestitao Dinamu i otkrio tko je kriv za blijedo izdanje

Dok su igrači Fenerbahčea nakon visokog 4:1 poraza protiv Dinama samo prolazili kraj novinara, ne osvrćući se, na presici se oglasio trener Phillip Cocu. On nije skrivao razočaranje.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. rujan 2018. 10:15

Ne znamo hoće li Phillip Cocu još danas biti trener Fenerbahčea, ali smo prilično uvjereni da će Hrvatsku izbjegavati i privatno, kamoli poslovno. Pogotovo Osijek!

Lani ga je izbacio Osijek, sad ga je unakazio Osječaninov Dinamo. Da ne kažemo da je i kao igrač izgubio onu utakmicu 1998. u Francuskoj, gdje je zabio opet Osječanin - Šuker. Bio je utučen sinoć, nije izgledao kao čovjek koji može podići Fenerbahče.

- Razočaran sam, jako. Naravno da je moja odgovornost za ovaj poraz najveća, razumijem navijače koji kritiziraju, ja im se ispričavam. Ovo je bilo ispod razine Fenerbahčea, ispod onoga što moramo i što očekujemo. Svjestan sam toga!, rekao je Cocu.

- Nije stvar u dobroj ili lošoj utakmici, već u našem pristupu, mi nismo dali maksimum. Dinamo je ušao u utakmicu tako što je želi dobiti, htio je pobjedu više od nas, više je grizao. To je razočaravajuće! Previše smo razmišljali o utakmici s Bešiktašem, pokazalo se i da to nije bilo dobro. Hoću li ostati na klupi? Ne razmišljam sad o tome, svu svoju energiju usmjerit ću na iduću utakmicu, to je jedino što mogu napraviti, to je jedini put. Dinamu čestitam na velikoj utakmici i još se jednom ispričavam navijačima - kazao je tužni trener Fenerbahčea.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 09:44