REUTERS/Murad Sezer
IZ TURSKE

U FENERBAHCEU UVJERENI DA MOGU PROĆI U IDUĆI KRUG 'I Anderlecht i Dinamo imali su uspješan start u svojim ligama, ali vjerujemo u našu momčad'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2018. 19:12

Fenerbahçe je suparnik “zarađen” u drugom potu - 65 milijuna eura vrijedan turski klub vodi Nizozemac Philip Cocu, koji trenutno drži 11. mjesto turskog prvenstva. “Fener” je u tri utakmice upisao pobjedu, da bi zatim doživio dva uzastopna poraza u prvenstvu od Malatyaspora i Göztepea, a ostao je i bez svojeg najboljeg igrača Guiliana koji je otišao u Al Nassr za 11 milijuna eura. Najbolji turski klubovi su omiljena destinacija “viđenijih” nogometaša u poznim godinama, pa su tako u trenutnom rosteru kluba Martin Škrtel, Mathieu Valbuena i Roberto Soldado.

Sportski direktor Fenerbahçea Onur Başar bio je na ždrijebu UEFA Europske lige u kojem je 'Fener' izabran u skupini s Dinamom, Anderlechtom i Spartakom iz Trnave. Başar je bio iznimno zadovoljan ždrijebom te je izjavio:

"Smatram da smo dobili vrlo dobar ždrijeb. Uložit ćemo maksimalan trud i napor da prođemo skupinu."

Istaknuo je da će nastojati uspjeti u Europskoj ligi prvenstveno kao momčad:

"I Anderlecht i Dinamo imali su uspješan start u svojim ligama, utakmice s njima sigurno neće biti lake. Ali ja vjerujem u našu momčad, dvoboji se dobivaju na terenu i mi ćemo svakako dati sve od sebe da prođemo skupinu. Mi, kao Fenerbahçe, vjerujemo u sebe!"

Linker
20. travanj 2024 07:41