Boris Kovacev / CROPIX
'VRAĆAMO SE KAO POBJEDNICI'

'U OVOMO DINAMU SVATKO MOŽE ZAMIJENITI SVAKOGA!' KAŽNJENI MODRI DVOJAC PORUČUJE: 'Pa nisu neki oni izvanzemaljci, trebamo se 'fajtati'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. ožujak 2019. 18:28

Marin Leovac i Ivan Šunjić dobili su u četvrtak žute kartone koji su ih izbacili iz kadra za uzvratnu utakmicu protiv Benfice na Luzu.

- Šteta, šteta.... No, takav je nogomet. Na kraju je najbitnije da smo mi pobijedili, da smo bili prava momčad, a takvi moramo biti i u uzvratu. Pojedinci su u drugom planu. Naravno da je Šunjiću i meni jako žao što nećemo igrati u Lisabonu - kazao je Leovac.

Nadodao je da su Modri ove sezone pokazali kako imaju dobar i širok kadar.

- U svakom trenutku smo pokazali da svi možemo igrati da nema neke razlike, da je apsolutno svejedno tko igra i kada. Uvjeren sam da će tako biti i u Lisabonu. Držim i siguran sam da će moji suigrači na Luzu odraditi sjajan posao. Svjestan sam da neće biti lako. Trener najbolje zna kako ćemo tamo igrati. Vidjeli smo kakva je Benfica, nisu neki izvanzemaljci, trebamo se “fajtati” u Lisabonu i probati se kući vratiti kao veliki pobjednici.

Ivan Šunjić je, kad smo ga pitali o suspenziji, samo slegnuo ramenima...

- Nažalost, neću igrati na Luzu. No, što je, tu je.

Je li nekako mogao izbjeći onaj žuti karton u 83. minuti utakmice?

- Nisam, spašavao sam jednu situaciju, morao sam zaustaviti protivnika. Neke stvari se jednostavno ne mogu izbjeći. Ali čvrsto vjerujem da će dečki odraditi posao u Lisabonu na najbolji mogući način, da će sve biti u redu, Imamo širok roster, tijekom sezone smo pokazali da svatko može zamijeniti svakoga te da smo sposobni nastaviti ovu našu europsku bajku. Imamo prednost od 1:0, nismo primili pogodak na svom travnjaku, probat ćemo uhvatiti četvrtfinale - zaključio je Šunjić.

Linker
25. travanj 2024 01:35