Foto: Tom Dubravec / CROPIX
RIJEČ TRENERA

U STOŽERU HAJDUKA VLADA NEOPISIVA TUGA NAKON ŠOKANTNOG OPROŠTAJA OD EUROPE Kopić: 'Osjećaj je sada užasan! Pogotovo kada dođeš tako blizu cilja'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 17. kolovoz 2018. 01:27

Trener Hajduka Željko Kopić bio je tužan nakon ispadanja u Bukureštu u sudačkoj nadoknadi. Bijele je malo dijelilo da peti put za redom prođu u play off Europske lige, ali se to nije dogodilo. Harlem Gnofere je glavom zabio za pobjedu Rumunja i hajdukovcima ostavio gorak okus poraza.

- U prvom poluvremenu je to bila utakmica bez kvalitete, imali smo previše grešaka, u nastavku smo mijenjali igrače i sustav, potrudili se igrati ofanzivnije. Nakon što smo zabili gol, Steaua nije ništa posebno napravila, ali su zabili pogodak u završnici rekao je Kopić u uvodu.

Kako je strateg Hajduka vidio golove koje su primili? Kod prvoga je Caktaš igrao rukom, a drugi je stigao nakon centaršuta koji je nadletio Posavca.

- Kod prvog je bila nekakva ruka, nisu imali niti jednu čistu situaciju, a druga je došla iz centaršuta. Jako je loš osjećaj nakon svega.

Kada je Said zabio za 1:1 činilo se da će Bijeli doći do prolaza... Što je Kopić razmišljao u tom trenutku, sigurno nije očekivao ovakav kraj...

- Nakon izjednačujućeg gola je bio fokus što protivnik radi, bili smo ekstra stabilni. Igrali smo s Hamzom i Mijom ispred zadnje linije. Oni nas nisu nas doveli u veće probleme. Osjećaj je sada užasan.

Kakva su mu razmišljanja nakon eliminacije u zadnjim trenucima?

- Sigurno da svaki poraz nosi svoje. Što se tiče stožera, to su ljudi koju su profesionalci, daju sve za momčad. Što se tiče ekipe, atmosfera je bila izuzetno pozitivna, bili smo odlučni da ostvarimo pozitivan rezultat. Kad dođeš nadomak cilju sigurno da je osjećaj loš.

Linker
22. travanj 2024 03:17