REUTERS/Anton Vaganov
RASPORED EUROPSKE LIGE

UEFA JE OBJAVILA TERMINE UTAKMICA, EVO KAD MANCHESTER UNITED DOLAZI U BEOGRAD! Portugalcima je učinjen veliki ustupak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2019. 20:03

Nekoliko sati nakon što su kuglice otplesale svoje u Monte Carlu, iz krovne europske nogometne federacije odaslali su u javnost točne termine svih utakmica grupne faze Europske lige.

Ždrijeb je u istu grupu spojio pokojeg europskog velikana pa ni u ovome natjecanju ne bi trebalo nedostajati zanimljivosti, tim više što će u našoj regiji gostovati jedan od najtrofejnijih engleskih klubova.

U istoj su skupini završili Partizan i Manchester United, a ta će dva suparnika odigrati dvije vezane utakmice. Prvo će u 3. kolu Crveni vragovi gostovati u Beogradu, 24. listopada, a svojevrsni uzvrat na Old Traffordu na rasporedu je odmah iza, 7. studenog.

Sve se utakmice igraju u terminima od 19 ili 21 sat, ovisno o dijelu ždrijeba. Ipak, UEFA je izašla u susret portugalskoj Vitoriji Guimaraes koja je zatražila da svoje domaće utakmice igra u terminu u srijedu od 17 sati. Druge opcije jednostavno nema, tome je tako zbog geografske blizine Porta i Brage koji također igraju to natjecanje. Vitoriji je to odobreno, baš kao i kazahstanskoj Astani (zbog vremenske razlike).

Prvo kolo Europske lige na rasporedu je 19. rujna, a očekuju nas dvoboji Getafea i Trabzonspora, PSV-a i Sportinga, Eintrachta i Arsenala, Rangersa i Feyenoorda te Wolvesa i Brage. Kad smo već kod Partizana, Beograđani na otvaranju dočekuju nizozemski AZ.

Linker
20. travanj 2024 14:48