Action Images via Reuters/John Sibley
CHELSEA VS EINTRACHT

UOČI UZVRATA NA STAMFORD BRIDGEU ENGLEZI 'U STRAHU' OD ANTE REBIĆA 'Drugi je najbrži sprinter Bundeslige i ključni čovjek Eintrachtovih nadanja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2019. 20:00

Večeras s početkom u 21 sat na Stamford Bridgeu je na rasporedu uzvratna polufinalna utakmica Europske lige između Chelseaja i Eintrachta (prva je završila 1:1).

U engleskim medijima posvetili su dosta prostora povratniku u sastav Eintrachta nakon odrađene suspenzije Anti Rebiću.

"Hrvat je propustio prvu utakmicu zbog suspenzije, ali će imati priliku iskupiti se na Stamford Bridgeu. Ovaj 25-godišnjak, kojeg mnogi engleski navijači pamte da je bio dio hrvatske reprezentacije koja je eliminirala Englesku u polufinalu Svjetskog prvenstva, imao je impresivnu sezonu u redovima njemačke momčadi. Upisao je 10 golova i 6 asistencija u svim natjecanjima i bio je ključan igrač Eintrachtove uspješne sezone, kako u Bundesligi, tako i Europskoj ligi. Može igrati uz Luku Jovića u vrhu napada, na poziciji povučene špice ili na krilu, a Rebić će zasigurno Chelseajevoj obrani zadavati više problema nego li su ih imali u Frankfurtu", piše Daily Mail, koji upozorava Chelsea da je Rebić dobar u igri s obje noge i da je užasno brz.

"Brži je od Bayernovog Kingsleyja Comana i odmah iza Herthinog beka Lukasa Kantera s drugim najbržim sprintom sezone u Bundesligi - 35.09 km/h", piše Daily Mail, koji podcrtava da su interes za dovođenjem hrvatskog veznjaka pokazali engleski velikani kao što su Manchester United, Arsenal i Tottenham, kao i minhenski Bayern Nike Kovača.

Linker
20. travanj 2024 17:29