Boris Kovacev / CROPIX
UEFA NE PRAŠTA

VELIKA VIJEST ZA DINAMO! UEFA ŽESTOKO KAZNILA EUROPSKE SUPARNIKE MODRIH Obustavljena prodaja ulaznica za utakmicu s hrvatskim prvakom

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. listopad 2018. 00:14

Dinamu je stigla novčana kazna iz UEFA-e, ali stradao je i njegov suparnik. Naime, kaznila je UEFA i Spartak iz Trnave, idućeg Dinamova protivnika u Europskoj ligi i to puno žešće.

Zbog rasizma na stadionu, a nije Spartaku prvi put, klub iz Trnave morat će platiti 60 tisuća eura, a iduću utakmicu igrat će pred praznim tribinama. A to je baš utakmica trećeg kola protiv Dinama, 25. listopada.

U Trnavi su šokirani, najavili su žalbu, ali i privremeno obustavljaju prodaju ulaznicu za tu utakmicu, potvrdil li UEFA kaznu, vratit će novac onima koji su već kupili karte. Za Nenada Bjelicu i njegove igrače dobra vijest, ali za Dinamove navijače, koji su se radovali jeftinom i sadržajnom izletu u Slovačku, baš i nije.

Istovremeno je i upozorenje Dinamovim navijačima da se moraju suzdržati od bilokakvog divljanja, jer novčana kazna brzo preraste u suspenziju stadiona, UEFA ne prašta.

Linker
25. travanj 2024 08:25