screenshot
STRAŠAN POGODAK

VIDEO: BIŠĆANOV DŽOKER S KLUPE FANTASTIČNIM GOLOM RASPAMETIO RUJEVICU 'Morao sam to zabiti, ljevica je bila dobra kao i uvijek'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 09. kolovoz 2019. 00:55

Nogometaši Rijeke u prvoj su utakmici 3. pretkola Europske lige kao domaćini na Rujevici svladali škotski Aberdeen sa 2-0 (0-0). Strijelci za visoku prednost Riječana pred uzvrat bili su Mirko Antonio Čolak iz kaznenog udarca u 62. minuti i Robert Murić u 88. minuti.

Zoranu Kvržiću zamalo se ispunila želja da Rijeka pobjedom 3:0 ispere onaj gorak okus iz ogleda s Aberdeenom od prije četiri godine, ali i sinoćnjih 2:0 uvelike je razveselilo kapetana Bijelih.

- Odigrali smo utakmicu s puno agresije i borbe, nismo dozvolili suparniku da stvori puno prilika jer smo ih dobro analizirali. Nadam se da će ovih 2:0 biti dovoljno za uzvrat. Uz ovakvu količinu borbe sigurno će biti. Neće nas zavarati što nam nisu pukli po golu, to je njihov stil igre a nikad ne znaš kad će taj njihov napadač imati svoju noć i zabiti gol, a kada se to dogodi onda je panika. Mi nećemo dozvoliti da bude - rekao je Kvržić.

VIDEO: Mateo Sučić

Taktički zrelu partiju Rijeke na kraju je oplemenio Robert Murić pogotkom koji je odškrinuo vrata četvrtog pretkola.

- Nije bilo baš kao protiv Varaždina, ali morao sam to zabiti, ljevica je bila dobra kao i uvijek - kaže Murić koji se prometnuo u istinskog Bišćanovog džoker s klupe.

- Ne treba mi više od pola sata? Trener odlučuje tko će igrati, a ja kada sam na travnjaku pokušavam pružiti maksimum za momčad. Idemo u Aberdeen pružiti maksimum kao i na Rujevici, da što duže držimo nulu i ne primimo nekakav pogodak kako bismo bili mirni do kraja utakmice - zaključio je Murić.

Linker
19. travanj 2024 03:14