Screenshot: HNTV
ZA KAMERE HNTV-A

VIDEO: BJELICA I LIVAKOVIĆ NAJAVILI ANDERLECHT I DERBI PROTIV HAJDUKA 'Napravit ću sve da pobijedimo u obje utakmice'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2018. 12:28

U četvrtak s početkom u 21 sat Dinamo ugošćuje Anderlecht u posljednjem, 6. kolu skupine D Europske lige.

Dinamo je osigurao prvo mjesto u skupini još ranije, budući ima pet bodova više od drugoplasiranog Fenerbahčea. Okršaj s Anderlechtom slijedi tri dana uoči derbija s Hajdukom na Maksimiru koji će ujedno biti i posljednja Dinamova ovogodišnja službena utakmica. Evo kako su derbi najavili trener Nenad Bjelica i vratar Dominik Livaković za HNTV.

*Koja je utakmica važnija, Anderlecht ili Hajduk?

"To je kao da me pitate koje dijete više volim. Napravit ću sve da pobijedimo u obje utakmice. Ne mogu birati utakmice, a pobijediti Anderlecht je velika stvar, a isto tako je velika stvar pobijediti najvećeg rivala u hrvatskom nogometu. Poduzet ćemo sve da u obje utakmice budemo jako dobri", rekao je Bjelica.

"Obje utakmice imaju svoju težinu. Želimo grupu završiti s pobjedom, na najbolji mogući način. A Hajduk je uvijek najbolji mogući derbi. Bit će dosta ljudi na Anderlechtu i to je dosta lijepo. Derbi je derbi. Tu moramo pokazati zube, pogotovo jer je u prvoj utakmici na Poljudu završilo 0:0. A mi želimo pobijediti u svakoj utakmici, pa nas to malo grize", objasnio je Livaković.

Utakmicu Dinama i Anderlechta (četvrtak, 21.00) te veliki derbi Dinama i Hajduka na Maksimiru (nedjelja, 15.00) pratite na Arenasportu 3, a informacije o paketima pogledajte OVDJE.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 09:07