Shaun Botterill/Getty Images
NEMILE SCENE

VIDEO: BURAN TRENING CHELSEAJA DAN UOČI FINALA EUROPSKE LIGE Sukobile se zvijezde, bijesni trener odjurio s terena: 'Pa ovo je sramota...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2019. 00:11

Burno je bilo na treningu Chelseaja svega dan uoči finala Europske lige u kojem će ih u srijedu na Olimpijskom stadionu u Bakuu dočekati Arsenal.

Naime, u utorak navečer se pojavila snimka koja pokazuje sukob Gonzala Higuaina i Davida Luiza. Engleski mediji pišu da su između njih dvojice pale teške riječi nakon jednog starta argentinskog napadača. Luiz je očito smatrao da je to bilo prežestoko s obzirom na to da su na korak od utakmice sezone.

Veći sukob spriječio je Cezar Azpilicueta, ali sve to očito nije smirilo trenera Maurizija Sarrija koji je bijesan bacio kapu i odjurio s terena.

"Možemo li poslati Higuaina natrag u Torino. Još večeras. Pa ovo je sramota, što da je ozlijedio Luiza.", "Ne samo da je smeće na terenu, već je to i izvan njega.", "Samo se sjetite da je Sarri taj koji je forsirao njegov dolazak u Chelsea", samo su neki od komentara razočaranih navijača na društvenim mrežama.

Susret Chelseaja i Arsenala na rasporedu je u srijedu u 21 sat. Bit će to prvi put da u finalu Kupa Uefa i Europske lige igraju dva kluba iz istog grada (Londona). Do sada su devet puta u finalima igrali klubovi iz iste zemlje, ali nikada iz istog grada.

Linker
27. travanj 2024 01:49