Davorin Olivari
IGRAČ UTAKMICE

VIDEO: ČOVJEK JE ODIGRAO UTAKMICU ZA PAMĆENJE 'Pokazali smo muda! Tko god dođe neka dođe...nismo prošli dalje da bismo ispali već u idućem kolu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2019. 22:29

Nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u osminu finala Europske lige nakon što su na stadionu Maksimir u fantastičnoj atmosferi pred 25.680 gledatelja pobijedili Viktoriju iz Plzena sa 3-0 i tako nadoknadili poraz od 1-2 iz prve utakmice.

Golove za Dinamo zabili su Mislav Oršić (15), Emir Dilaver (34) i Bruno Petković (73), a Viktorija je od 86. igrala s igračem manje nakon što je isključen David Limbersky. Dinamo će ime idućeg protivnika doznati već sutra kada je u Nyonu ždrijeb osmine finala.

Junak utakmice, Bruno Petković bio je oduševljen:

- Presretni smo, odigrali smo jednu mušku utakmicu i vjerujem da je ovo momčad zaslužila. Igrali smo svoju igru, trebali smo odigrati ovako, trebali smo pokazati muda, imali smo karakter i zasluženo pobijedili. O ždrijebu apsolutno nismo razmišljali, tko god da dođe, neka dođe... Sigurno nismo prošli dalje da bismo ispali već u idućem kolu! Koja god nas momčad izvukla u ždrijebu, neće im biti lako - kazao je Petković.

VIDEO: Davorin Olivari

Legenda Dinama Slaven Zambata nije mogao sakriti emocije:

- Što reći, euforija... šteta što stadion nije veći, bilo bi tu i više ljudi. Dečki su pucali od snage, odigrali su fantastično, bez teksta sam. Ovo je bila potpuna fantazija. Izvanredni su dečki. Hajrović, Petković i Oršić - taj je trojac odigrao fantastično.

Linker
23. travanj 2024 12:15