Foto: Boris Kovacev / CROPIX
NISU KLONULI DUHOM

VIDEO: DINAMOVCE NA POVRATKU U ZAGREB DOČEKALI TAMBURAŠI I SJAJNA ATMOSFERA Bjelica: Teško je planirati, kad u ekipi imaš 6-7 igrača za transfer'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. ožujak 2019. 17:21

Nogometaši Dinama vratili su se u Zagreb iz Portugala nakon 3:0 poraza od Benfice u uzvratnoj utakmici osmine finale Europske lige koji ih je izbacio iz natjecanja.

U Zagreb su sletjeli oko 15.30, a dočekali su iu tamburaši i zagrebačke mažoretkinje.

"Malo smo spavali i od umora i svega po malo. Ali, evo novi je dan i idemo dalje", rekao je Dinamov trener Nenad Bjelica po izlasku iz aviona.

"Osjećaj je ponosa zbog svega što smo pružili. Protiv takvog protivnika morate biti perfektni u obrani i u napadu, a mi to nismo bili. Dobili smo golove izvan 16-erca što se ne događa svaki dan, a u napadu nismo bili perfektni, promašili smo naše šanse", dodao je Bjelica.

VIDEO: DAVORIN OLIVARI

Upitan je trener Modrih što dalje, planira li se već sljedeća sezona

"Imamo utakmicu u nedjelju, a onda je reprezentativna stanka. Teško je dalje nešto planirati, kad u ekipi imaš 6-7 igrača potencijalnih za transfer", zaključio je trener.

Oglasio se i Amer Gojak.

"Ostaje žal za propuštenim prilikama, ali ovo je odlično iskustvo za nas mlade igrače. Ponosan sam na svoje suigrače - rekao je Gojak za kojim su interes pokazali brojni klubovi".

"O transferu ne razmišljam", dodao je Gojak.

Linker
20. travanj 2024 01:59