Soccer Football - World Cup - Semi Final - Croatia v England - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 11, 2018 Croatia's Domagoj Vida celebrates after the match REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann / REUTERS

Domagoj Vida

TEŠKI TRENUCI

VIDEO: DOMAGOJU VIDI ZVIŽDALO 'POLA BEOGRADA', ON IZNENADIO TRENERA, A SRPSKIM NAVIJAČIMA POSLAO PORUKU U SVOM STILU 'Grobarima želim čestitati...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 24.08.2018. u 09:50

 • Domagoj Vida odigrao je svih 90 minuta za Bešiktaš u 1:1 remiju na gostovanju kod Partizana u prvoj utakmici playoffa Europske lige, a za vrijeme i nakon utakmice srebrni Vatreni bio je na meti domaćih navijača i novinara.

  Tijekom svih 90 minuta Vidi je prilikom svakog dodira zviždao cijeli stadion u Humskoj, trpio je i uvrede, a na kraju susreta je sam sudjelovao u neobičnoj situaciji na travnjaku. Naime, hrvatski branič je na samom kraju utakmice tražio zamjenu, ali očito nije primijetio da je njegov trener već iskoristio sve tri zamjene.

  Trener Bešiktaša Senol Gunes u nevjerici je gledao Vidu i pokušavao mu objasniti da ga ne može zamijeniti jer je u posljednjih 15 minuta zamijenio tri igrača (prvo je na klupu poslao Pepea, pa Quaresmu, a onda ni minutu prije Vidinog zahtjeva i Arslana).

   

  Vida je tako na travnjaku morao ostati do zadnje minute, a srpskim medijima nakon susreta nije otkrio je li možda u pitanju bio problem s ozljedom.

  ''Mislim da je podjela bodova sasvim realan rezultat. Mi bi trebali biti zadovoljni jer kući nosimo gol u gostima i u Istanbulu će nam biti dovoljan jedan gol za prolaz dalje", rekao je Vida srpskim medijima, a zamoljen je i da usporedi današnji Partizan s onim od prije nekoliko godina kada je u Beogradu gostovao s Dinamom iz Kijeva.

  ''Partizan je sada dosta bolji. Imaju dobih napadača i momčad je dosta kompaktnija. Ipak, te dve utakmice ne mogu se uspoređivati prije svega svega zbog atmosfere na tribinama. Tada nije bilo Grobara, a večeras su napunili stadion, a znam da je Partizanu ta podrška vrlo bitna. ''

  Na pitanje novinara kako komentira zvižduke tih istih grobara, Vida je rekao:

  ''Ja sam profesionalac i ne obraćam pažnju na to. Želio bih čestitati tim navijačima na atmosferi i Partizanu na dobroj igri''.

  Uzvratni susret Partizana i Bešiktaša igrat će se za sedam dana u Istanbulu.

  Iz drugih medija