CROPIX
SLIKE SLAVLJA KOJE ODUŠEVLJAVAJU

VIDEO: IGRAČI NENADA BJELICU I MILU HORVAT ZALILI OD GLAVE DO PETE Pucale su i pločice na zidovima: 'Vooolim te Dinamooo...!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2019. 23:08

Čudesnu su utakmicu odigrali Modri u šesnaestini finala Europske lige! Dinamovci su očitali lekciju Viktoriji iz Plzena, rezultatom 3:0 ostvarili su povijesni uspjeh i nakon 49 godina plasirali se u osminu finala europskoga natjecanja.

Ne samo rezultatom, igrači Nenada Bjelice i impresivnom su igrom pokazali da su spremni za najveće pothvate te da je nakon ove pobjede samo nebo granica.

Petković, Oršić, Olmo i društvo za vrijeme utakmice plijenili su sigurnošću i kvalitetom, a vrhunski trijumf dodatno je upriličila spektakularna atmosfera na prepunim maksimirskim tribinama.

Nakon utakmice Nenad Bjelica krenuo je u studio dati izjavu, a tada se dogodilo - neočekivano iznenađenje! Svi igrači Dinama pojavili su se niotkuda i zalili trenera Dinama pjenušcem, fantastično raspoloženi i u fenomenalnoj atmosferi. Kao slučajna 'žrtva' prošla je i voditeljica Mila Horvat koju su dinamovci također zalili pjenušcem. Oboje su, naravno, s osmijehom prihvatili takav način proslave razdraganih igrača.

Igrači su poslije zadnjeg sučeva zvižduka došli pozdraviti se s gledateljima, a slavlje se zatim s travnjaka preselilo u 'modru' svlačionicu.

Iz grla se orila pjesma: 'Volim te, Dinamo!' te se na licima mogla vidjeti opća sreća i zadovoljstvo ostvarenim uspjehom. Posebno je zanimljivo bilo vidjeti sva ta lica ujedinjena pod zastavicama obješenima iznad njihovih glava - hrvatskom, makedonskom, bosanskohercegovačkom, švicarskom, španjolskom, kosovskom, slovenskom, nigerijskom...

Slavlje se nastavilo do dugo u noć i momci su potpuno zasluženo proslavili jedan od najvećih Dinamovih uspjeha u novijoj povijesti.

Linker
19. travanj 2024 03:57