Screenshot: Youtube
KRAJNJE NESPORTSKI

VIDEO: JEDAN OD NAJPOKVARENIJIH POTEZA GODINE PROŠAO NEKAŽNJENO Perišićev suigrač prvo glumio 'krticu', a onda je proradio i 'Asanović'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. studeni 2016. 12:33

Sinoćnju utakmicu Europske lige između Southamptona i milanskog Intera obilježio je nesportski potez igrača 'nerazzurra' Antonija Candreve, suigrača Ivana Perišića i Marcela Brozovića.

Inter je u skupini K poražen s 2:1, a u završnici prvog poluvremena nakon igranja rukom Ivana Perišića u kaznenom prostoru dosuđen je jedanaesterac za Southampton. Uoči samo izvođenja jedanaesterca dogodila se zanimljiva situacija.

Candreva je, naime, kopačkom namjerno izrovao prostor oko bijele točke kako bi otežao izvođenje udarca Tadiću, a primjetio je to igrač domaćih Sam McQueen i krenuo ga upozoriti, na što ga je ovaj odgurnuo laktom u lice - i prošao je nekažnjeno.

Na kraju Tadić nije realizirao udarac s bijele točke, a bivši igrač 'svetaca' Kevin Davis bio je ogorčen.

"Candreva to radi dva, tri, pet puta na susretu i kada je to McQueen primjetio pokušao je poravnati podlogu, a ovaj ga je zahvatio laktom. Jedino što je spasilo Candrevu je reakcija. Da se McQueen bacio na travnjak i počeo se previjati sudac bi ga vjerojatno isključio", objašnjava Davies.

Sam McQueen nakon susreta je rekao: "Vidio sam Candrevu da to radi. Neki igrači to danas rade. Iskopaju rupu na bijeloj točki. Pokušao sam to zaustaviti i dobio sam lakat u čeljust. Iskren sam igrač i nisam se želio srušiti iako sam malo pao na koljena. Ali udario me laktom i trebao je dobiti crveni".

Linker
27. travanj 2024 05:07