REUTERS
EUROPSKA LIGA

VIDEO: MADRID IMA NOVI RAZLOG ZA SLAVLJE Nakon Reala u europskom finalu i Atletico! Arsenal otužnim izdanjem izgubio i zadnju priliku za Ligu prvaka!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2018. 01:26

Nakon 1:1 iz prve utakmice u Londonu Atletico Madrid na svom je terenu u uzvratu svladao Arsenal 1:0 te se tako plasirao u finale Europske lige.

Već u osmoj minuti stvari su za 'topnike' krenule nizbrdo. Laurent Koscielny se u jednom trenutku dosta daleko od lopte sam srušio na travnjak s bolnim jaukom i bolnom grimasom na licu.

Signalizirao je klupi da ne može nastaviti te je nakon nekoliko minuta na nosilima iznesen s terena.

Zamijenio ga je Chambers, a Atletico je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena poveo 1:0 nakon sjajne asistencije Antoinea Griezmanna za Diega Costu.

Domaćin je u 67. minuti mogao i povećati vodstvo kada je Diego Costa prevario dva Arsenalova stopera i odigrao savršenu loptu za Griezmanna, no Francuz je s pet metara pogodio Mustafija u bloku.

Arsenal je ponovno razočarao jer praktički nije stvorio niti jednu pravu šansu, a ovim porazom propala je i posljednja šansa da eventualnim osvajanjem izbori nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Linker
24. travanj 2024 16:16