Screenshot: Twitter

STRIKTNE MJERE

VIDEO: NEUGODNOST ZA ARSENALOVOG NAVIJAČA U BAKUU Policija ga zaustavila uoči finala Europske lige, snimka izazvala lavinu komentara

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 28.05.2019. u 17:50

 • Arsenalov veznjak Henrih Mhitarjan neće igrati finale Europske lige protiv Chelsea u Bakuu (srijeda) iz sigurnosnih razloga.

  Sudjelovanje armenskog reprezentativca u finalu bilo je upitno zbog spora koje njegova domovina Armenija i Azerbajdžan, gdje se održava finale, vode oko pokrajine Gorski Karabah.

  Arsenal je pokušao zajedno s UEFA-om razraditi sva sigurnosna pitanja vezana za sudjelovanje Mhitarjana u finalu koje se igra 29. svibnja, ali na kraju je donijeta odluka da Armenac neće zaigrati zbog sigurnosnih razloga.

    

   

  Uoči susreta u Bakuu se polako okupljaju navijači Arsenala i Chelseaja, a jedan fan 'Topnika' doživio je neugodnost u bezazlenoj šetnji gradu.

  Naime, policajac ga je zaustavio samo zato jer je nosio Mhitarjanov dres. Nije poznato je li navijač imao daljnjih neugodnosti i je li morao skinuti dres, ali video je procurio na Twitteru i izazvao je lavinu reakcija...

  Iz drugih medija