Screenshot: Twitter
STRIKTNE MJERE

VIDEO: NEUGODNOST ZA ARSENALOVOG NAVIJAČA U BAKUU Policija ga zaustavila uoči finala Europske lige, snimka izazvala lavinu komentara

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2019. 19:50

Arsenalov veznjak Henrih Mhitarjan neće igrati finale Europske lige protiv Chelsea u Bakuu (srijeda) iz sigurnosnih razloga.

Sudjelovanje armenskog reprezentativca u finalu bilo je upitno zbog spora koje njegova domovina Armenija i Azerbajdžan, gdje se održava finale, vode oko pokrajine Gorski Karabah.

Arsenal je pokušao zajedno s UEFA-om razraditi sva sigurnosna pitanja vezana za sudjelovanje Mhitarjana u finalu koje se igra 29. svibnja, ali na kraju je donijeta odluka da Armenac neće zaigrati zbog sigurnosnih razloga.

Uoči susreta u Bakuu se polako okupljaju navijači Arsenala i Chelseaja, a jedan fan 'Topnika' doživio je neugodnost u bezazlenoj šetnji gradu.

Naime, policajac ga je zaustavio samo zato jer je nosio Mhitarjanov dres. Nije poznato je li navijač imao daljnjih neugodnosti i je li morao skinuti dres, ali video je procurio na Twitteru i izazvao je lavinu reakcija...

Linker
19. travanj 2024 14:59