REUTERS/Sergei Karpukhin
EUROPSKA LIGA

VIDEO: NICA ZALEĐENA U MOSKVSKOJ ZIMI Balotelli propustio velike prilike: Nakon jednog njegovog projektila gol se još uvijek trese

Piše: HinaObjavljeno: 22. veljača 2018. 20:20

Nogometaši moskovskog Lokomotiva izborili su plasman u osminu finala Europske lige nakon što su u obje utakmice 16-ine finala bili bolji od Nice.

Lokomotiv je u prvom susretu u Nici pobijedio 3-2, a u uzvratu na svom travnjaku 1-0. Utakmicu igranu u Moskvi na -11 stupnjeva Celzijusa odlučio je pogodak Igora Denisova u 30. minuti.

Nica je u prvom poluvremenu trebala uvjerljivo voditi, ali je nakon 45 minuta imala pogodak zaostatka, a računajući prvu utakmicu ukupno dva gola minusa. U nastavku susreta nije bilo golova i Moskovljani su se pridružili gradskom suparniku CSKA koji je u srijedu prošao Crvenu zvezdu.

Nica je u prvom poluvremenu imala tri sjajne prilike, a sve tri je imao Mario Balotelli. Talijanski napadač je u 11. i 20. minuti pogodio vratnicu, a u posljednjim trenucima prvog dijela njegov je udarac Guilherme jedva obranio. Okvir gola u drugom poluvremenu pogodio je i ruski veznjak Anton Mirančuk u 67. minuti. Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka nije nastupio za Lokomotiv.

Linker
19. travanj 2024 08:29