Action Images via Reuters/John Sibley
BODRIT ĆE IH S TRIBINA

VIDEO: 'SADA TREBA ZAVRŠITI POSAO' Ramsey poslao poruku podrške suigračima uoči finala Europske lige, a mogao bi držati i motivacijski govor

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2019. 16:18

Aaron Ramsey poslao je poruku podrške arsenalovcima uoči večerašnjeg finala Europske lige protiv Chelseaja.

Ovog ljeta Ramsey prelazi u Juventus bez odštete i napušta Arsenal nakon 11 godina, a otputovao he s 'Topnicima' u Baku i bodrit će ih uživo s tribina.

Putem Instagrama je 28-godišnji Ramsey, koji je ozlijedio zadnju ložu protiv Napolija i tako prijevremeno završio sezonu, zaželio svojim arsenalovcima sve najbolje.

"Želim zaželjeti dečkima sve najbolje. Bili smo nevjerojatni na putu do finala. Sada trebamo dovršiti posao i otići s terena s trofejem. Borite se jedni za druge, dajte sve od sebe i uvjeren sam da ćemo pobijediti", rekao je, između ostaloga, Ramsey.

Bilo je zanimljivo i čuti odgvor Arsenalovog menadžera Unaija Emeryja na pitanje hoće li Ramsey održati motivacijski govor 'Topnicima' uoči finala.

"To je dobra prilika i dobra ideja. Aaron je govorio uoči posljednje domaće utakmice protiv Brightona. U finalu želimo napraviti nešto posebno za neke naše igrače poput Čecha, Welbecka i Aarona. Želimo da bude emotivno", rekao je Emery.

Linker
25. travanj 2024 18:15