REUTERS
MOBITEL JE KRCAT

VIDEO: SVI MU ČESTITAJU NA EUROGOLU KAKAV SE RIJETKO VIĐA I NA HRVATSKIM TRAVNJACIMA 'Ovo mi je najznačajniji pogodak u karijeri!'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 08. prosinac 2017. 12:44

Reklo bi se, Pirova pobjeda Rijeke, ali svakako će se na ovih 2:0 protiv Milana jednog dana gledati kao na povijesni rezultat. Jedan od riječkih junaka bio je Jakov Puljić koji je prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca usmjerio utakmicu na riječki mlin.

- Super je osjećaj pobijediti jednog velikana kakav je Milan. Svi smo sretni i zadovoljni, nadam se da je ovo prekretnica, nadam se da ćemo se sada vratiti pobjedama. Kakav je osjećaj zabiti pogodak takvom klubu? Super, nije moglo bolje. To su prekidi kakve volim izvoditi, nitko sretniji od mene - zadovoljno je govorio nakon utakmice Jakov Puljić.

Pogodak Rossonerima poseban mu je trenutak. Mobitel mu je nakon utakmice bio krcat čestitki.

- Nikada u životu nisam imao priliku zabijati pred ovakvom publikom i ovo mi je sigurno najznačajniji pogodak u karijeri.

Da barem češće na Rujevicu dolazi Milan, a ne Inter, onaj hrvatski dakako.

- Tako ispada, ali šalu na stranu, najvažnija je pobjeda. U nedjelju je nova utakmica, moramo vratiti samopouzdanje i uzvratiti navijačima što dolaze i bodre nas - rekao je Puljić.

Veliku utakmicu za Rijeku na desnom boku odigrao je i Marko Vešović.

- Povijesna pobjeda za ovu generaciju u jednom teškom trenutku. Ne treba umanjivati uspjeh jer je Milan igrao u izmijenjenom sastavu, ni mi nismo bili kompletni, ali zabilježili smo rezultat koji nam može biti vjetar u leđa za završetak sezone. Na kraju krajeva, na častan način smo se oprostili od Europe. Sada vidimo da smo mogli nešto više - zaključio je Vešović.

Linker
20. travanj 2024 04:10