screenshot youtube

KONTROVERZNI PREDSJEDNIK

VIDEO: VLASNIK STEAUE POLUDIO NA SVOJE IGRAČE NAKON IZBACIVANJA HAJDUKA ' Što smo mi to odigrali? Ništa, nismo napravili ništa. Nije Europa za nas'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 17.08.2018. u 09:42

 • Hajduk je ispao iz Europe u posljednjim trenucima utakmice u Bukureštu, u trećoj minuti sudačke nadoknade. Kakav tragičan kraj za Majstore s mora, kakva tragedija. Hajduk je bio pred ciljem, pred putom u Beč, na noge Rapidu.

  Said je trebao biti junak utakmice, poravnao je osam minute prije kraja, činilo se da je dovoljno za play-off rundu Europske lige. Ali nije bilo dovoljno, jedna loša procjena Posavca i već na početku Hajdukova je sezona kompromitirana, a pred Kopićem su teška vremena.

  S druge strane u taboru Steaue slavlje, barem je tako izgledalo dok pred novinare nije izašao predsjednik kluba George Becali.

   

  - Sva sreća da smo prošli, ali kako da budem zadovoljan nakon ovoga? Što smo mi to odigrali? Ništa, nismo napravili ništa. Nije Europa za nas. Možda prođemo u grupnu fazu, jer me Bog voli, ali mi nismo momčad za Europu - govorio je Becali.

  Becali je vrlo emotivno proživljavao i posljednje trenutke utakmice.

  - Kod 1:1 sam se molio Bogu i razmišljao što ću reći navijačima. Oni su bolje igrali od nas kod 1:1. Ovo je samo Božja volja i Božja ljubav prema meni. Plakao sam od sreće.

  Iz drugih medija