Reuters
SLAVILO SE DO DUGO U NOĆ

VIDEO/FOTO: BILA JE TO LUDNICA KAKVU FRANKFURT NE PAMTI GOTOVO 40 GODINA Evo kako su Rebić i društvo proslavili veliki uspjeh s tisućama navijača

Piše: HinaObjavljeno: 19. travanj 2019. 11:11

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ante Rebić odigrao je sjajnu utakmicu za Eintracht iz Frankfurta te je bio jedan od najzaslužnijih za 2-0 pobjedu svoje momčadi protiv Benfice u uzvratnom susretu četvrtfinala Europske lige kojom je nadoknađen zaostatak od 2-4 iz prvog dvoboja u Lisabonu otprije tjedan dana. Iako je ukupni rezultat poravnat na 4-4, njemački sastav izborio je polufinale zbog golova postignutih u gostima.

Rebić se nije upisao u strijelce, ali je bio ključni igrač u obje akcije iz kojih su postignuti golovi. Naš je igrač u 37. minuti nanizao nekoliko gostujućih igrača prije no što je dodao loptu Gaćinoviću čiji je udarac sa 20-ak metara zaustavila vratnica.

Ipak. lopta se odbila na nogu Kostiću koji je pogodio za 1-0, dok je u 67. minuti Rebić donio loptu pred kazneni prostor Benfice, a onda ju i smirio za Rodea koji je preciznim udarcem pogodio donji lijevi kut nemoćnog Vlachodimosa.

Bila je to večer koju su navijači Enitrachta čekali dugih 39 godina, naime toliko je dugo trebalo da klub dođe do završnice nekog europskog natjecanja. Nakon utakmice zavladala je prava ludnica na terenu gdje su igrači zajedno sa svojim navijačima na Commerzbank-Areni slavili veliki uspjeh.

Pjesma i suze na svakom koraku, a nakon drame i velikog uspjeha protiv Benfice Eintracht će u polufinalu 2. i 9. svibnja igrati protiv Chelseaja koji je s ukupnih 5-3 izbacio prašku Slaviju.

Prva utakmica igrat će se u Frankfurtu, dok će uzvrat biti u Londonu.

Linker
22. travanj 2024 00:52