Srdjan Stevanovic/Getty Images
DINAMOVO DIJETE

ZAGREPČANIN KOJI JE ZAGORČAO ŽIVOT DINAMU JOŠ MALO PROTRLJAO RANU 'Mi smo očito izvukli neke pouke, a Dinamo baš i nije!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 18. kolovoz 2017. 10:09

Miješale su se emocije kod Dinamovih igrača u svlačionici. Zadovoljstvo što utakmica ipak nije izgubljena, ali i samokritičnost zbog jako lošeg prvog poluvremena.

- Ne možemo biti potpuno zadovoljni. U prvom poluvremenu odigrali smo jako loše, u drugom smo bili bolji, imali šanse, uspjeli izvući remi. Međutim, moramo biti bolji. Što se mog pogotka tiče, u onoj prvoj šansi nisam imao sreće, ali mi se onda u zadnjoj minuti vratilo - kazao je Angelo Henriquez, dok je Nikola Moro bio još kritičniji prema sebi i suigračima:


Dinamo Zagreb vs Skenderbeu 0-1 Goal Liridon...

- Ono prvo poluvrijeme, to je bilo katastrofa. To moramo što prije zaboraviti. Zaslužili smo zvižduke, ušli smo jako loše, ali to nije Dinamo kakav ćete gledati ove sezone. Na odmoru smo odlučili da ćemo u nastavku igrati odlučnije, čvršće, muški, tako smo i krenuli. Nagradio nas je taj gol. Bolje 1:1 nego 0:1, ali svejedno nemamo drugog izbora nego u Albaniju otići po pobjedu. Idemo se 'potući', dati sve od sebe, zabiti što raniji gol, to je recept za prolaz.


Dinamo Zagreb vs Skenderbeu 1-1 Goal Angelo...

Moro tvrdi da ne vjeruje da su on i suigrači podcijenili Skënderbeu, ali Marko Radas, Dinamovo dijete, stoper koji je i prije dvije godine s posebnim emocijama igrao dva dvoboja protiv Modrih, smatra upravo to.

- Dinamo nas je podcijenio. Igrali smo dobro, šteta što na kraju nismo i pobijedili. Ali napravili smo dobar posao, mislim da smo ovim rezultatom mi bliže Europskoj ligi. Dinamo je u nastavku pokazao da zna igrati i to nam je sigurno upozorenje za uzvrat. Ali, da imamo velike šanse za prolaz, to smo pokazali i u Maksimiru - rekao je Radas dodavši:

- Mi smo očito izvukli neke pouke iz dvoboja od prije dvije godine, a Dinamo čini se, baš i nije.

Linker
19. travanj 2024 04:30