CROPIX
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

ZEKIĆ NAKON ISPADANJA IZ EUROPE: 'Prilike smo propustili kod kuće' GERRRARD NAHVALIO SUPARNIKA 'Osijek će se boriti za naslov u hrvatskoj ligi'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 03. kolovoz 2018. 10:00

Osijekov trener Zoran Zekić smatra da njegova momčad nije razočarala na Ibroxu, unatoč oproštaju od Europe. Osijek i Glasgow Rangers remizirali su 1:1, što je Škote odvelo dalje s obzirom na 1:0 pobjedu s Gradskog vrta.

- U prvom poluvremenu odigrali smo dosta dobro, stvorili nekoliko šansi, bilo je otvoreno, zanimljivo i neizvjesno. U nastavku smo ipak pali od trenutka kad smo primili pogodak, a kad smo izjednačili, preostalo je još malo vremena da nešto više napravimo. Činjenica je da smo svoje prilike propustili u prvoj utakmici u Osijeku, te da nam nedostaju ozlijeđeni igrači Boban, Grezda, Ejupi... Sad se okrećemo prvenstvu - rekao je Zekić.

Menadžer Rangersa bio je vrlo sretan zbog prolaza.

- Igrači su dali sve od sebe i zaslužuju čestitke jer su prošli vrlo dobrog i opasnog suparnika. Vjerujem da će se Osijek boriti za naslov prvaka u hrvatskoj ligi. Imali smo nekoliko dobrih prilika od kojih smo jednu iskoristili. Postoje utakmice u kojima momčad mora ostati složna i pokazati karakter i timski duh, a momci su učinili sve da ostvare rezultat koji nam je bio potreban. Atmosfera je bila odlična - rekao je Steven Gerrard.

Prokomentirao je i Katićev pogodak.

- On je prijetnja, velik je momak, pokazao je da želi ići do kraja i zabijati golove. Zabio je jako važan gol.

Kapetan Rangersa James Tavernier je dodao:

- Žao mi je što smo primili taj kasni pogodak, prvi ove sezone, ali sam ponosan na momčad koja je izborila prolaz. Odigrali smo posebno dobro u drugom poluvremenu.

Linker
25. travanj 2024 05:32