Gareth Bale
 Stu Forster/Getty Images / Getty Images
NIJE IM SJELO

FOTO: BALE SE NAŠALIO NA RAČUN CRNOGORSKE LEGENDE, PA NAVUKAO BIJES NAVIJAČA REAL MADRIDA Evo kako je Velšanin proslavio pobjedu i plasman na Euro

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2019. 09:54

Nogometna reprezentacija Walesa uvrstila se na listu sudionika Europskog prvenstva 2020. godine nakon zadnjeg dana kvalifikacija odigranih u utorak. Wales je u izravnom obračunu za plasman u Cardiffu slavio protiv Mađarske s 2-0 golovima Aarona Ramseya.

Velšani su u 15. minuti stigli do vodstva, a Ramsey je pogodio glavom na dodavanje Garretha Balea. U 47. minuti veznjak Juventusa Ramsey se pretvara u velškog junaka svojim drugim golom postignutog iz gužve nakon slobodnog udarca s lijeve strane.

- Presretan sam, osjećaj je fantastičan, čak i bolji nego kad smo se plasirali na Euro u Francuskoj prije tri godine! Uspjeli smo, hvala navijačima na potpori, uz njih je sve bilo lakše – rekao je za SkySport Gareth Bale koji je jednim potezom po završetku utakmice opasno naljutio navijače Real Madrida.

Naime, kada je uslijedilo slavlje na terenu, Bale je zajedno sa svojim suigračima razvio zastavu Walesa na kojoj je pisalo: 'Wels-golf-Madrid, tim redom'.

Našalio se nogometaš tako na račun Predraga Mijatovića koji je nedavno u svojoj kolumni napisao kako mu je na prvom mjestu Wels, zatim golf, a da je igranje za klub iz Madrida na posljednjem mjestu. Nije to naišlo na odobravanje navijača na društvenim mrežama koji su većinom poludjeli na Velšanina i od kluba tražili da ga se što prije riješi.

Sve je krenulo kada je Bale propustio šest utakmica Reala zbog ozlijede da bi potom čudesno ozdravio i odigrao dvije utakmice za reprezentaciju.

Linker
25. travanj 2024 11:50