Dinamo pripreme
Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media

TRENING POD BIJELIM POKRIVAČEM

FOTO: PETEVA NA POČETKU PRIPREMA DOČEKAO DEBELI MINUS I SNIJEG, ALI I VRUĆE PITANJE Odlazi li 'Mr. Derbi': 'Pričao sam s njim, nadam se da neće otići'

AUTOR:
  • GNK Dinamo

 • OBJAVLJENO:
 • 08.01.2017. u 14:45

 • Na terenu s umjetnom travnom ispod južne tribine maksimirskog stadiona Modri su pod vodstvom trenera Ivajla Peteva odradili prvi trening. Igrače i stožer Dinama na početku je priprema dočekalo izuzetno hladno vrijeme i snijeg, a nakon prvog treninga strateg Dinama kratko je porazgovarao s predstavnicima medija.

  - Naš je jedini cilj na proljeće osvojiti naslov prvaka, to nije nikakva tajna. Započeli smo s pripremama, bitno je da su svi igrači zdravi. Nadam se da neće biti ozljeda i da će se svaki igrač pripremiti na najbolji način. Želja mi je da izgledamo bolje nego u prvom dijelu sezone.

  - Svaki igrač treba dati sve od sebe, pokazati da zaslužuje biti u prvih 11 i nadam se da će sve biti kako treba. Postoje igrači koji mogu i koji ne mogu, nisu godine bitne, bitno je da su dobri igrači – rekao je trener.

  Kada je u pitanju Soudanijev odlazak, Petev je otkrio.

  - Pričao sam puno sa Soudanijem, nadam se da ostaje s nama. Bio je jako sretan nakon utakmice i pobjede na Poljudu, stvarno se nadam da neće otići - spomenuo je Petev najboljeg strijelca Dinama.

   

  Prvi će dio priprema propustiti nekoliko igrača prve momčadi, točnije Antolić, Pivarić, Livaković, Šitum, Henriquez, Fernandes i Soudani, koji su otputovali sa svojim reprezentacijama:

  - Svaki igrač odrađuje obveze za svoju reprezentaciju, nismo mi jedini klub kojem nedostaju igrači koji su ujedno i reprezentativci. Tako je kako je. Nadam se da će nam se svi vratiti zdravi i bez ozljeda, to je najbitnije - rekao je trener o željama kada su u pitanju sedmorica igrača koji će se naknadno priključiti momčadi.

  Iz drugih medija