Zadar, 030417.
Na stadionu u Stanovima obiljezena je obljetnica od preranog odlaska nogometasa Hrvoja Custica koji je tragicno preminuo 3. travnja, 2008. godine. Na mjestu gdje je za vrijeme utakmice s Cibalijom zadobio teske ozljede glave, polozili su cvijece i upalili svijece clanovi obitelji, otac Svetko i brat Domagoj, te vodstvo i igraci NK Zadar. Na fotografiji: Svetko Custic.
Foto: Jure Miskovic / CROPIX
CROPIX

TUŽNA OBLJETNICA

FOTO: PROŠLO JE VEĆ DEVET DUGIH GODINA Dan kada je hrvatski nogomet zavijen u crno: Zadar i Stanovi se prisjetili tragično preminulog Hrvoja Ćustića

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 03.04.2017. u 20:49

  • Na igralištu u Stanovima, točno na mjestu gdje je prije devet godina tragično nastradao Hrvoje Ćustić, igrač NK Zadar, ponovo su se okupili prijatelji, obitelj, nogometaši i kompletna uprava te stručni stožer NK Zadar kako bi položiti cvijeće i zapaliti svijeće,te evocirali uspomene na Hrvoja. U izaslanstvu HNS-a bio je izbornik U-19 Ferdo Milin, a privatno sudac Bruno Marić.

    Nakon toga svi su se okupljeni uputili na Hrvojev grob u Murvici gdje su također položili cvijeće i zapalili svijeće, a u župnoj crkvi Bezgrješnog začeća, don Ivica Jurišić služio je Svetu misu zadušnicu.

     

    Iz drugih medija