Dinamo
Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media

VESELJE NA MAKSIMIRU

FOTO: SVEČANO U MAKSIMIRU! DINAMO UZ ŠAMPANJAC I MAŽORETKINJE POTPISAO S DRAGULJIMA Mlada zvijezda zavapila: 'Dinamo je moj svemir!'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 22.02.2017. u 13:53

 • Dinamo je u srijedu u Plavom salonu svečano potvrdio potpisivanje sa šestoricom svojih dragulja. Filip Benković (19), Ante Ćorić (19), Dominik Livaković (22), Davor Lovren (18), Nikola Moro (18), Borna Sosa (19) i Adrian Šemper (19) mladići su iz Dinamove nogometne škole koji su u proteklom prijelaznom roku obnovili svoje ugovore s klubom iz Maksimira, i to do lipnja 2022. godine.

  Predstavljeni su u Plavom salonu, svi osim Šempera koji je na posudbi u Lokomotivi, uz šampanjac, catering i Zagrebačke mažoretkinje. Direktor Dinama, Tomislav Svetina, naglasio je kako su svi reprezentativci različitih hrvatskih selekcija te da svi osim Livakovića još mogu igrati za juniore.

   

  - Okupljanje u Plavom salonu znači da imamo nešto posebno. Ovdje se nalazi šest mladih igrča i reprezentativaca po različitim selekcijama s kojima smo potpisali nove ugovore. Oni su budućnost Dinama, ali i cjelokupnog hrvatskog nogometa. Ovo povijesan dan za Dinamo. Pokrili smo tako sve pozicije i stvorili okosnicu Dinama za budućnost - kazao je Svetina.

  Jedan od govornika u Plavom salonu bio je i možda najveća mlada zvijezda Modrog kluba, Ante Ćorić.

  - Stalno govorim kako mi je Dinamo san, zaljubljen sam u Dinamo, on je moj svemir. Sretan sam što sam potpisao novi ugovor. Čim je došla ponuda na stol nisam razmišljao, već potpisao i produžio na trening.

  Iz drugih medija