Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
SJEĆANJE NA 13. SVIBNJA 1990.

FOTO, VIDEO: DINAMOVCI ODALI POČAST POGINULIM NAVIJAČIMA Bjelica i stručni stožer položili vijence: 'Svi im trebamo biti zahvalni'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2019. 20:10

Na današnji dan, 13. svibnja obilježava se obljetnica nikad odigrane utakmice Dinamo - Crvena Zvezda na Maksimiru. Ista utakmica za mnoge označava nepisani početak Domovinskog rata. U znak sjećanja na 13.5.1990. u klubu su se prisjetili onih koji više nisu s nama.

Tim su povodom uprava kluba, igrači i stručni stožer prve momčadi zapalili svijeće i položili vijenac na spomenik svim navijačima Dinama poginulim u Domovinskom ratu.

Nakon polaganja vijenaca oglasio se Dinamov trener Nenad Bjelica.

VIDEO: TOMO NIČOTA

"29 godina je već prošlo. Odali smo počast svim navijačima koji su dali živote za slobodnu Hrvatsku. Svake godine se treba prisjetiti toga, ne samo ovog 13.5., nego više puta u godini. Naravno, treba se okrenuti budućnosti i voditi bolji i kvalitetniji život, ali se i prisjetiti. To su bili naši navijači koji su bili na prvim linijama bojišnice i na tome im svi trebamo biti zahvalni jer bez njih možda ne bi stajali tu gdje danas stojimo", rekao je Bjelica.

Linker
19. travanj 2024 09:38