GNK Dinamo
SJAJNA ATMOSFERA

FOTO, VIDEO: PREKRASNE SCENE SA ST. MARY'SA Pogledajte kako su dinamovci proslavili veliku pobjedu, junak susreta poručio: 'Idemo do kraja'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. travanj 2019. 01:35

Junak Dinamove 3:1 pobjede protiv Southamptona u polufinalu Premier Legue International Cupa bio je trostruki asistent Antonio Marin.

Njegova sjajna dodavanja u pogotne su pretvarali Šipoš, Gjira i Čuić.

"Odigrali smo još jednu veliku utakmicu, svima pokazali koliko se kvalitetno radi u omladinskoj školi Dinama. Znali smo da smo bolji od Southamptona, to smo svima dokazali i na terenu. Svi pričaju o kvaliteti engleske Premier lige, a mi smo ove sezone pobjeđivali West Ham, Tottenham, Liverpool i Southampton, a nesretno nakon penala ispali od Chelseaja.Bili smo strašno motivirani, Southampton nas je pobijedio u grupnoj fazi Premier League International Cupa, ali sada smo dokazali kako smo bolja momčad od njih. Bio je užitak igrati na njihovom St. Mary's stadionu, ponosan sam što su se svi mogli još jednom uvjeriti u kvalitetu Dinama", rekao je Marin.

"Moje tri asistencije? Drago mi je zbog toga, ali ponosan sam na uspjeh cijele momčadi, to je ipak najvažnije. U finalu igramo protiv Bayerna kojem prepuštamo ulogu favorita na papiru ali neka to dokažu na terenu. Vjerujem u ovu momčad i idemo do kraja", zaključio je trostruki asistent.

GNK Dinamo

Linker
20. travanj 2024 11:37